Ridningen

Idag så skrittade jag Totte barbacka ,men idag hade han också damp samma som igår. aja :)
Sen skrittade jag mammas häst Dino som var hur snäll som helst. Men nu ska jag sova, God Natt alla !


Ridpass

Pogram ridningen igår: Han hade damp redan när vi kom in till ridhuset., Dummade sig och stegrade sig. Hann inte rida fram så mycket som jag behöver. Sen rider jag pogramet , had var ju inte helt eftergiven så aa, sen hade han lite damp när jag skulle fatta gallopp. Sparka lite. Aja red pogramet en gång till , lite bättre i alla fall. Var helt missnöjd då.Sen skulle jag rida hem men han fick damp och börja stegra och höll på. Fick gå hem. kallt !
Mamma filmade båda gångerna så när jag kom hem sen kollade jag på filmerna. Det såg faktist inte så dåligt ut. Det var många saker som var bra te.x. skänkelvikningarna, halterna i slutet, ryggningarna. Faktist inte så missnöjd det gick ju helt okej :)


Fina ponny :')

Idag var det programridning, och jag red LC:2 och det gick ju inte så värst bra när jag skulle rida snett igenom i galopp så började hon att bocka xD Men men <3
Jag får öva mer o mer så kommer det nog att gå riktigt bra sen, för hon är super fin <3
Jag knoppade idag och hon blev hur fin som hällst men jag tog inte något kort :/ jag får göra det nästa gång :)
Nu är jag riktigt sugen på att hoppa :)

Min häst kan hoppa också x)

Min häst kan faktist hoppa :)




Fast ibland händer det att den som sitter på inte rider tillräckligt och då blir det så här !

Och ibland vill inte Totte, men jag, då blir det så här !

Men när båda vill och jag rider blir de så här !! :)





 
Totte kan HOPPA väldigt bra faktist !! Älskar dej ,puss<3

Ridpass

Förlåt för dålig uppdate. Men men. Ridpasset igår: Började ok. Och han var stel och pigg. Ställde sig upp en gång efter det gick han hur bra som helst. Gloppen i slutet *Gillas* ! .

Idag fick Totte vila för jag hade innnebandy hela dagen. Imorgon är det pogram ridnig. Det ska bli Najs :) Hej då.


 


Ridpass

Cristina träningen idag gick super. Var mjuk och fin hela tiden. Dock var han lite motsträvig på vänster sidan (som vanligt) men det släppte sen. På söndag är det pogram ridning inne i ridhuset för cristina. Det blir att rida La:1 :)
Men ska sova nu, Hej då :)


Ridpass

Ridningen idag: Red in till ridhuset gick vell rätt bra förutom att han hade överskottsenergi! Imorgon är det cristina träning.Ses då. God Natt :) 

Totte igår :)


Diss !!

Jag dissar hööks egendesugnade schabrak för det är jätte dålig passform på dom ...
vad tycker ni ?? Hiss/Diss







vad ska det stå här ??

hmm jag har väldigt svårt att komma på vad det ska stå på rubriken ;O

men jag har iaf jobbat henne i manegen och hon har gått jätte bra :D min plutt<3
Vi skulle klippa halsen på henne igår men det gick ju inte så värst bra hon var jätte rädd och sprang runt men nu är hon klippt iallafall inte så snyggt menmen <3
Tänkte att jag skulle lägga ut lite hissar och dissar nu ;)



Födelsedagsfest :)

Sitter här med lilla Jennie och tar det lungt. Tänkte berätta om vad jag fick i present idag :)

*Tajts från JC

*Lång randig tröja JC

*snobben nattlinne HM

*Strumpor

*Lite godis

*öronhängen

*Underställ

*pälsglans

*två par Equline ridstrumpor

*920kr

*två par ridhandskar

*Dressyr tävlings schabrak Protector CHARLIES ( Det vita med silver kant )

* Babylis plattång !!

* Kingsland tröja :)




 Lilla toffsen ;) sööt <3


Gilla mina presenter ,Tack alla Och God Natt alla :)<3


Ridpass

Förlåt för dålig uppdatering under veckan från mitt håll. Men Men. Igår var det träning för Cristina. Han var jätte fin lite motsträvig i början men i slutet var han helt underbar. NI skulle sätt galoppen :D . Tänkte berätta om vad vi gjorde under ridpasset. Vi Gjorde: Volter i trav och galopp (10m), Skänkelvikning, halter, ryggningar, övergångar, galopp-åttor (förvänd galopp) , variation i galoppen öka minska o länga han i traven samt lite bakdelsvändningar. Hel nöjd med ridpasset + att det var min födelsedag igår (20 ) :)
Idag då så red jag och hanna ut. Vi hade lite damp som vanligt.Pigga var dom allt.  Det var dom två dagarna :)


Fredaaaaaaag !!

Yippiieee idag är det äntligen fredag :D
hann tyvärr inte blogga i går men igår så red jag ju för christina och det gick sådär ;)
Hon varv väldigt pigg och ville springa men mot slutet så gick det bättre <3
Idag så red jag och johanna ut vi skrittade bara för det är så halt nu ;O menmen jag lääängtar verkligen tills sommaren så man kan tävla <3
Jag och johanna funderar på om vi ska lägga ut en videoblogg om en rundvisning i stallet om ni vill det ??
Jag har ju fått photoshop nu så jag ska bara fatta hur man gör och det är lite svårt ;/





Skolan !!

Idag var det skola.. :)

Vi slutar i vanliga fall halv 2 men så hade vi först elevensval och sen idrott och sen var våran bildlektion inställd så vi ringde till våran spanska lärare och frågade om vi kunde ha våran lektion tidigare och det fick vi så vi gjorde hela kapitel 7 så vi slutade vid kl 12.00 :D wiiee :D<3

Så jag ska till stallet klockan 14.00 och sen ska jag träna för christina vid kl 14.15 :D

Har längtat efter att få tränat nu men nu äntligen :D<3 kommer skriva sen hur det gick :)<3

Undrar en sak om ni bloggläsare skulle vilja veta historien om mig och Lambada? om ni vill det kan ni ju slänga dit en kommentar jag vill ha 20 kommentarer för att lägga upp den för det kommer bli ganska långt :)
Säg till era vänner att kommentera så får ni historien :)


Vad tycker ni ?

Nu tänkte jag fråga alla er bloggläsare vad ni skulle vilja se här på bloggen ?
skriv det ni vill se här på bloggen så fixar vi det ;)

Kom med förslag :)


Bilder!!!













Ridpasset!!

Igår så hann jag inte blogg något men jag skriver lite nu ;)

Igår se red jag iallafall in till ridhuset och det gick jätte bra :D
Hon gick suuper bra och var mjuk och fin hela tiden men när jag skulle galoppera så tycker hon att det är jätte jobbigt för att nu får hon ju jobba så då bockade hon och jag hamnade på halsen och så kastade hon sig åt sidan så då åkte jag av xD Men det gick bra jag hoppade upp igen och galopperade på volten (samma som innan) och jobbade henne ordentligt och hon försökte igen men nu var jag berädd så då kunde hon inte göra något så då fortsatte jag att jobba henne lite till , hon blev jätte svettig igår<3 Nu känner jag att jag verkligen är redo för att tävla med henne :D<3

Men idag när jag åkte till henne i stallet så fick hon vila så jag borstade bara henne o gjorde allt annat ;)<3
Nu ska jag lägga upp lite bilder nya och gamla ,  :)


!!

jag är med och tävlar om ett par boots!! www.chevalridsport.se




!!

jag är med och tävlar om en kamera på (http://picsofthat.blogg.se) va det ni med ;)

Hiss !!

Hiss till alla som kan ridhusreglerna och inte bara flams rider , det är bra om man kan ridhusreglerna för då går det bäst för alla i stället för att man bara krockar !!



Diss !!

Diss till alla som inte kan ridhusreglerna, dom som bara skrittar runt på spåret eller bara flams rider och rider upp i rumpan !!




Hiss or Diss !!



Nu kommer lite Hiss or Diss !!


Ridpass

Idag i stallet när jag mockade så flyttade Totte på skottkärran och smet ut, ut till hagen. Dum Ponny. Aja mamma fick iallafall in han sen genom att gå med en mat hink framför han ända in till boxen.
Sen red vi in till ridhuset och då var han helt underbar. Var mjuk och fin redan från början.(dock inte i munnen ) Red han bara låg och rund. Men sen i slutet blev han mjuk hela han inklusive munnen :) Hej då.


;/

Sorry för jätte dålig uppdatering ;/

Men jag ska försöka bättra mig,, har iaf ridit idag och jag red ut hon var jätte pigg, jag längtar jätte mycket tills jag ska tävla :D


Ridpass

Red in till ridhuset idag också.Han var helt underbar idag.Han var som han slutade igår typ.Red han kanska lätt bara så att han blev låg och rund.Kan han inte alltid vara sån ? Kände att när det går så här bra längtar man verkligen till tävlingarna. Imon blir det innebandy och antingen så rider jag ut eller så får Totte vila.God Natt :)


Ridpasset!!

Red in till ridhuset idag igen och hon var lika mjuk och fin i munnen idag , hon var pigg så hon hade bra energi i sig :)
Kommer en hiss o diss nu ;)


Rispass

Började med att Totte var motsträvig och jag kall om händerna=hård i handen=Totte hård i munnen aa ni fattar.Men sen när jag skulle öka han i traven helt sjukt han bara trampade på och rätt som det var så bara släppte det och han blev mjuk och han började jobba med ryggen. Sådär i början men slutet var amazing :)
Snart innebandy , Hej Då :)


Stallet !!

Idag så red jag in till ridhuset och hon gick jätte bra :D
Jag tränade på och rida in och göra halt och sen fram i trav och det gick jätte bra hon stog stilla i halten och jätte bra igångsättning :D

Har ni nått förslag vad vi ska skriva om ?


Ridpass!!

Idag så red jag fram o tillbaka till åtorpet, jag skrittade o travade lite ;)
Hon var jätte pigg, hon har vilat lite nu så hon taktade typ hela tiden men så kortade jag tyglarna lite och tryckte lite med sjänklarna och pillade lite med fingrarna o hon stog o trampade på stället, helt sjukt att hon gjorde piaff :D ¨Min duktiga älskling :'D<33333


ridpass

Dressyr träningen idag för Cristina. Blev en ganska lung träning eftersom han har vilat hela helgen så. Han var jätte pigg o glad att få ridas. Han busade lite med mig när vi skulle variera i galoppen, hihi han fick lite bus språng :P aja , dags att börja träna ordentligt nu tills årets alla tävlingar. Men ska sova snart skola imorgon ju, God Natt alla ;)






Hemma :)

Nu är jag hemma igen från Göteborg. Har varit hur kul som helst, kom trea :)
När jag kom hem så pussade jag lite på Totte o såg till att han mådde bra. Imorgon är det dressyr träning för Cristina.Berättar imorgon hur det gick. God Natt :)


God Morgon !!

Hejsan !!

Har precis ätit frukost, ska till stallet sen och borsta Lambada lite sen ska jag prata med johanna om vi ska fota varrandra när vi rider någon dag sen, om ni vill se bilder så får ni kommentera ;)

 Fina ponny :')<3


Till Salu !!

Alla saker som jag säljer här kan man pruta på !!

Jag har jätte många hästsaker som jag säljer så säg till om det är nått, jag har en kavaj som jag ska sälja nu som är för liten för mig !!

Skriv en kommentar om du undrar något !

Sakerna jag säljer är bara använda 1-2 gg och är i jätte bra skick !!

Så kom igen nu skriv en kommentar !


Till Salu !!



Lami-Cell shabrak storlek FULL pris 150 kr eller bud !!




Till Salu !!



Repgrimma pris 100 kr eller bud !!


Till Salu !!



Sadelgjord storlek 100cm pris : 150 kr eller bud !!


Till Salu !!



Storlek Ponny pris : 100 kr eller bud !!


Till Salu !!



Martingal som man knäpper i sadelgjorden !! Pris 150 eller bud !!


Till Salu !!



Skrittäcke storlek Ponny , aldrig andvänt  pris 100 eller bud !!





Beställt !!

Yippeie :D

Har beställt mitt tävlings schbrak nu :D

Ett Vitt mias scahbrak med gul kant med glitter på :D

Längtar tills det kommer hem :D

Sen håller jag på och väntar på mitt skrittäcke från sharlies som dom ska brodera in mitt namn och Lambadas namn på :D

Skrittäcket kommer nu på Torsdag tror jag och Scabraket kommer nog snart tror jag :D <3

Kommer ladda upp bilder på Shabraket och skrittäcket ;)

Dålig Uppdatering !!

Vi har haft väldigt dåligt uppdatering på bloggen nu men det får vi ändra på ;)
Som ni vet är Johanna på Gothia cup men jag är hemma och jag hjar varit väldigt förkyld så Lambada har fått litee vila nu, men igår så var vetrinären i stallet och vaccsinerade henne så nu ska hon få vila tills på måndag för då ska jag börja rida henne lite lätt i skritt o trav ;)
Men jag längtar efter vi ska träna för christina :D
Igår så var det en slapp dag efter jag kom hem från stallet så kollade jag på Flicka 2 och den var jätte bra jag rekommendrerar er att kolla på den ;)

Jag och johanna har tänkt att lite senare så ska vi ha en videoblogg i stallet, vi ska visa er runt lite och presentera lite hästar ;)

Har ni något förslag på vad ni vill se på bloggen? :)


Lambada <3









Athlone Boy <3










Bilder!!!

Nu kommer det lite bilder på Totte och Bamsing :)

Ridpass

Ridpasset idag : Började med att han var stark och pigg.Red med inspeningstyglar hela tiden. Överskottsenergi till 100 % !! haha, sparkade back ut o lite. Me men all ridning gav resultat. I sluten när jag skulle trava av honom blev han rigtigt eftergiven :)


Åker till Göteborg i morgon på innebandy cup, så ingen mer uppdate från min sida på ett tag. Kommer hem på söndag , Ha de bra ;)


Veckans Häst/Ponny

Nu tänkte vi ha veckans häst/ponny !!!
Det går ut på att man skickar in en bild på den favorit häst/ ponny man har och så kommer vi att ta den häst/ ponny som faller oss i smaken bäst i smaken !!!

Låter detta som en bra ide tycker ni ?

Skicka in bilden till [email protected] så väljer vi ut veckans häst/ponny nästa vecka på måndag !!
Du som vinner kommer få en länk till din blogg (om du har någon)



Bilder!!!

Ikväll så kommer det lite bilder på Lambada och Totte ;) Vill ni se det ?




Diss !!

En diss till Scapa shabraken, varför ska man rida runt med en 3 på shabraket ?

Vi tycker att det är en stor Diss men vad tycker ni ?






Hiss !!

Vi Hissar verkligen Mias ridsport dom har jätte bra saker och passformen på deras schabrak är super bra :)
Vi rekomenderar verkligen Mias Ridsport !!! (Y)
Kolla in deras hemsida : www.miasrs.se

En stor Hiss från oss :)

Vad tycker ni ?








Hiss or Diss !!




Nu kommer lite Hiss o Diss !!!

Förkyld!!!

Hejsan !!!

Jag är jätte förkyld nu och kan knappt prata :/ menmen...
Nu ska jagf i alla fall äta lite frukost och plugga lite matte..
Sen ska jag till stallet men hon får nog vila idag för jag måste vila ..
Men jag ska borsta henne och gosa lite med henne <3








God Morgon :)

God Morgon på er. Har nyss varit i stallet och släppt ut hästarna, fast det var vid 8, men men. Sen efter det mockade jag och gjorde maten till Totte och Dino( mammas häst ) Ska rida in till ridhuset sen, jag berättar om det ikväll Hej då :)<3


Hiss or Diss !!

En stor Hiss till vanliga läderstövlar dom är snygga och man kan både hoppa och rida dressyr i dom !!
Vi båda har läderstövlar !!

Vad tycker ni Hiss eller Diss ?




Hiss or Diss !!

En stor diss till dom nya Tretorn, dom är inte snygga dom är plastiga och vem vill igentligen rida i gummistövlar ?
Fattar inte att dom kan vara så dyra ?

Vad tycker ni ? Hiss eller Diss ?







Frågestund !!


Fråga på nu !!!





Om mig !

Hej!! 

Tänkte berätta litte om mig nu. Jag är en 12 årig (snart 13år, 20 Januari) tjej som heter Johanna Birgersson och jag har en egen ponny som heter Athlone Boy "Totte", han är en Irlänsk korsnings ponny född 2001. Totte och jag började tävla dressyr år 2010 och det gick väldigt bra vinst i Lc:1 och vinst i Lb:1 ! Detta året ska vi fortsätta som vi gör men tävla mer regionalt o svårare pogram :) 
På frididen spelar jag Innebandy eller är med min pojkvän Casper:)  eller hanna :P<3

Här på bloggen kommer ni att få läsa om hur det går för mig och Hanna både på träning och tävling ;)

Kommentera massor och ställ gärna frågor tills frågestunden ;)


Om mig !!

Hejsan !!

Tänkte berätta litte om mig nu. Jag är en 15 årig tjej som heter Hanna Martinsson och jag har en egen ponny som heter Lambada, hon är en Tysk ridponny född 1998 och är pigg och busig :)

Jag älskar Dressyr och så gillar jag och sjunga lite ;)

Här på bloggen kommer ni att få läsa om hur det går för mig och Johanna ;)

Kommentera massor och ställ gärna frågor tills frågestunden ;)


RSS 2.0